Курс історичного розвитку податкової служби України пройшли учні СШ № 115 ім. І. Огієнка в музеї ДПС

27 окт, 12:39

 Нещодавно учні 9-А класу спеціалізованої школи № 115 ім. І. Огієнка  Солом’янського району м. Києва відвідали музей Державної податкової служби України. Музей містить п’ять виставкових залів, в яких представлено багато унікальних експонатів та зібрано чимало цікавих відомостей про минуле та сьогодення українського оподаткування: документи "Руської правди", укази польських королів, універсали українських гетьманів, укази правителів Російської імперії, різноманітні ілюстрації, фотографії, газетні матеріали, монети та паперові гроші. Вони розповідають про історію нашої держави, створення і діяльність її фінансової та податкової системи на різних історичних етапах - від виникнення нашої держави, періоду Київської Русі до сучасності.
 Затаївши подих дев’ятикласники уважно слухали екскурсовода та завідувача музею, Валентину Дмитрівну Єгарміну, із неймовірною цікавістю долучились до моментів історії, про які розповідала гід, та розглядали експонати музею. Наприкінці екскурсії відвідали кінозал, де переглянули анімаційний фільм «Місто Мрії», про важливість та сутність податків.
 По закінченні екскурсії школярі щиро подякували працівникам фіскальної служби за цікаву повчальну розповідь та сфотографувались на згадку.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187797.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua