Сучасний електронний сервіс, який дозволяє швидко отримувати необхідну інформацію

29 окт, 07:34

Нагадуємо, що електронний сервіс Державної фіскальної служби України (далі-ДФС) «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (далі - ЗІР) створено у рамках Електронного Уряду з урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій у сфері побудови веб-ресурсу та розглядається як інтегрований ресурс в інформаційне середовище органів ДФС, у якому уся направленість діяльності Державної фіскальної служби України, як внутрішня так і зовнішня, а також усі відповідні процеси інформаційно-довідкових ресурсів підтримуються та забезпечуються відповідними інформаційно-комп’ютерними технологіями.
Інформація в ЗІР підготовлена Інформаційно-довідковим департаментом ДФС, який безпосередньо займається питаннями консультування з питань оподаткування, митної справи та збору на загальнообов’язкове державне соціальне страхування юридичних і фізичних осіб.
У розділах «ЗІР»: «Запитання – відповіді з Бази знань», «Нормативні та інформаційні документи» та «Письмові консультації» інформація систематизована по тематиках: оподаткування; митна справа; єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; електронний цифровий підпис.
Інформаційно-довідковий департамент ДФС продовжує роботу щодо розширення можливостей та підтримки ресурсу в актуальному стані.
Скористатись Загальнодоступним інформаційно – довідковим ресурсом можна на офіційному порталі ДФС за посиланням: «Інформаційно – довідковий ресурс», або за електронною адресою:http://zir.minrd.gov.ua.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187863.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua