За 9 місяців 2014 року підприємствами-боржниками Солом’янського району сплачено майже 65 мільйонів гривень

30 окт, 08:07

 Нещодавно в приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві відбувся брифінг за участі першого заступника начальника Ольги Мирончук та журналіста газети «Справжня Бухгалтерська Газета».
 Виникнення податкового боргу завжди було і є на сьогоднішній день важливим питанням платників податків і працівників фіскальних органів, адже кожна сторона розуміє важливість надходжень до бюджету країни.
 Спільними зусиллями покроково платники й податківці приймають важливі рішення щодо шляхів сплати боргу. Зустрічі з керівниками підприємств на постійній основі дають позитивні результати – наголосила Ольга Мирончук.
 «Незважаючи на складну ситуацію в країні та завдяки спільним зусиллям платників та фахівців ДПІ у Солом’янському районі протягом січня-вересня 2014 року від підприємств-боржників до бюджету надійшло 64,5 млн. гривень.
Також заступник начальника розповіла про те, що за 9 місяців 2014 р. за згодою сторін прийнято п’ять  рішень про надання розстрочення грошових зобов’язань, передбачених Податковим кодексом України.
Закінчуючи зустріч, Ольга Борисівна наголосила: «Налагодження партнерських відносин, спрямованих на плідну співпрацю сприяє збільшенню надходжень до бюджетів усіх рівнів».
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187914.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua