Надходження від сплати ЄСВ платниками Солом’янського району за 9 місяців 2014р. склали 2,6 млрд.грн.

30 окт, 08:08

 За 9 місяців 2014р. платниками Солом’янського району сплачено єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування в розмірі 2,6 млрд.грн. Лише у вересні 2014р. надійшло до бюджету 291,7 млн.грн., що на 17,9 млн.грн. більше ніж в попередньому місяці.
 Всього подали звітність по єдиному соціальному внеску у вересні 2014р. 9331 суб’єктів господарювання. Варто відзначити, що електронною поштою надійшло 8025 шт. звітів, а це 86% від загальної кількості.
 ДПІ в Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – роботодавці зобов’язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 числа наступного місяця, крім гірничих підприємств, які зобов’язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 28 числа наступного місяця.
 Необхідну інформацію щодо адміністрування та подачі звітів по ЄСВ можна знайти на сайті ДФСУ за адресою: http://sfs.gov.ua/, у розділі «Законодавство. ЄСВ». Платники податків Солом’янського району можуть звернутися за консультацією безпосередньо в Центр обслуговування платників за адресою: вул. Смілянська,6.
   ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187916.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua