Щоб отримати якісні послуги електронного цифрового підпису, платникам необхідно звернутися в Центр сертифікації електронних ключів

07 ноя, 13:12

 Нагадуємо громадянам, що для подання податкової звітності в електронному вигляді необхідно мати електронний цифровий підпис, який можна отримати в Центрі сертифікації електронних ключів.
 Звернувшись до Центру сертифікації електронних ключів (ЕЦП), ви зможете отримати послуги стосовно надання у користування надійних засобів електронного цифрового підпису, обслуговування посилених сертифікатів ключів заявника, управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів, допомога при генерації відкритих особистих ключів, консультаційні поради за зверненнями користувачів.
 Отримати електронний ключ мешканцям та платникам Солом’янського району   м.Києва можна завітавши до Центру сертифікації електронних ключів, який знаходиться в Центрі обслуговування платників в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: вул. Смілянська, 6. Щоб отримати консультацію з приводу користування електронним цифровим підписом необхідно телефонувати за номером: (044) 244-77-73.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188235.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua