Зміни у Державному реєстрі РРО

11 ноя, 16:22

Державна фіскальна служба України затвердила новий Держреєстр  реєстраторів розрахункових операцій

Податківці Голосіївського району доводять до відома суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції з використанням РРО, що відповідно до наказу ДФС України від 14.10.2014 року №190 затверджені зміни у Державному реєстрі реєстраторів розрахункових операцій.

Згідно з вказаними змінами до Державного реєстру РРО включено 108 моделей. Це касові апарати, що відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів фіскальної служби в електронній формі. Суб’єкти господарювання можуть обирати собі нову модель техніки за власним бажанням або ж можуть вдосконалювати ту модель, якою користуються у роботі, приєднавши до неї відповідний модем.

З повним списком апаратів можна ознайомитися на веб-порталі ДФСУ.

Нагадаємо, що з 1 січня 2014 року до суб’єктів господарювання, які зобов’язані використовувати РРО, застосовуються штрафні санкції в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян у разі неподання ними звітності та інформації, пов'язаної із застосуванням РРО, по дротових або бездротових каналах зв'язку.

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188311.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua