Лише 4% суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровщини оформлюють митні декларації у паперовому вигляді

13 ноя, 11:01

На Дніпропетровщині спостерігається стійка позитивна динаміка у збільшенні кількості оформлених електронних митних декларацій. Так, якщо за 10 місяців минулого року в електронному вигляді митні декларації оформили близько 75% суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровського регіону, то за аналогічний період 2014 року їх кількість зросла майже до 96%.

Відповідна тенденція і у жовтні поточного року. У другому осінньому місяці поточного року майже 97% експортерів та імпортерів Дніпропетровської області надали перевагу використанню досягнень сучасних технологій при оформленні митних декларацій. В минулорічному жовтні «електронних» митних декларантів було на 7% менше.

Підвищений інтерес до використання сервісу електронного митного декларування свідчить про його позитивну оцінку з боку суб’єктів господарювання та подальшу перспективність. Адже застосування такої процедури є дуже зручним для бізнесу, оскільки сприяє прискоренню товарообігу, скороченню затрат часу і фінансових витрат на здійснення митних процедур.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188375.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua