Роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами

13 ноя, 15:41

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами видаються Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області або ЦОП за місцем торгівлі такого суб’єкта господарювання, а в поїздах, на морських або річкових суднах – за місцем формування поїзда (приписки судна) за місцем торгівлі суб’єкта господарювання терміном на один рік і підлягають обов’язковій реєстрації в органі доходів і зборів, а у сільській місцевості - і в органах місцевого самоврядування за місцем торгівлі суб’єкта господарювання.

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту), становить 8000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі; а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, - 500 гривень на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту), на кожний окремий, зазначений у ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Щорічна плата за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами на кожне місце торгівлі становить 2000 гривень, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст 250 гривень - на роздрібну торгівлю тютюновими виробами на кожне місце торгівлі.

Ліцензії на виробництво алкогольних напоїв та тютюнових виробів видаються терміном на п’ять років, а плата за них справляється щорічно.  Плата за ліцензії справляється до початку виробництва зазначеної продукції і зараховується до місцевих бюджетів. Річна плата за ліцензію на виробництво алкогольних напоїв та тютюнових виробів встановлено в розмірі 780 гривень.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188401.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua