Тільки за жовтень 2014р. платниками Солом’янського району поповнено бюджет країни по ЄСВ на суму 300, 6 млн. грн.

14 ноя, 19:46

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві повідомляє, що за 10 місяців 2014р. від платників Солом’янського району надійшло 2,9 млрд. грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування.

            Тільки у жовтні 2014р. бюджет поповнився на 300, 6 млн. грн., що на 8,9 млн. грн. більше ніж в попередньому місяці.

            Зазначимо, що електронною поштою в жовтні 2014р. надійшло 7999 звітів по єдиному внеску, що складає 86% від загальної кількості поданих звітів.

            Нагадуємо, що звіт з єдиного соціального внеску до органів Державної фіскальної служби подається страхувальником або відповідальною особою страхувальника за місцем взяття на облік у фіскальних органах такими способами: засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису відповідальних осіб у порядку, визначеному законодавством; на паперових носіях, завірених підписом керівника страхувальника та скріплених печаткою (за наявності), разом з електронною формою на електронних носіях інформації; на паперових носіях, якщо у страхувальника кількість застрахованих осіб не більше п’яти. Звіт, надісланий поштою, не вважається поданим.

            Консультацію стосовно сплати та нарахування єдиного соціального внеску платники Солом’янського району можуть отримати безпосередньо в Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Смілянська,6, або зателефонувавши за номером 245-85-15.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ  ДФС у м. Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188432.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua