Підприємці – «спрощенці» Дніпропетровщини сплатили до бюджету понад 320 млн. грн.

19 ноя, 11:32

У Дніпропетровській області за спрощеною системою оподаткування працюють майже 75 тисяч фізичних осіб - підприємців. Про це повідомила начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Інна Андрущак.

Традиційно найпопулярнішою серед приватних підприємців Дніпропетровського регіону залишається друга група спрощеної системи оподаткування – майже 41 тисяча ФОП. На другому місці – третя група, за якою працює понад 21 тисячі підприємців. Більше 12 тисяч підприємців обрали першу групу. Замикає спрощену систему п’ята група із 89 підприємцями.

Підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, за десять місяців 2014 року сплатили до бюджету понад 320 млн. грн. єдиного податку, що перевищує надходження минулого року на 54,5 млн. грн., або на 20,4 %.

Нагадуємо, що відповідно до Податкового кодексу єдиний податок сплачується платниками І та ІІ груп не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця, платниками інших груп спрощеної системи оподаткування – протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188608.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua