Ухилившись від сплати податків і зборів, ділки одного з дніпропетровських підприємств "заробили" на кримінальне впровадження

21 ноя, 11:13

Підрозділами ГУ ДФС у Дніпропетровській області сумісно з податковою міліцією ГУ проведені заходи щодо порушення діючого законодавства під час виплати заробітної плати та виявлено одного із порушників суб’єктів господарської діяльності області, що має мережу магазинів роздрібної торгівлі з реалізації продуктів харчування, напоїв та тютюнових виробів.

Так, всім працівникам підприємства "Д" офіційно виплачується середньомісячна заробітна плата у розмірі від 1000 до 1500 гривень. Однак, в ході сумісних заходів з’ясовано, що фактична зарплата працівників підприємства складає від 3000 до 4500 гривень. За письмовими повідомленнями працівників, не "офіційна" частка заробітної плати сплачувалась у "конверті" і, звичайно, без утримання ПДФО та ЄСВ.

Таким чином, за попередніми розрахунками, за час роботи суб’єкта господарювання бюджет недоотримав 1 мільйон 370 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб і 3 мільйони 880 тисяч гривень єдиного загальнообов’язкового соціального внеску з не "офіційно" виплачених 9 мільйонів 500 тисяч гривень зарплатні.

За фактом ухилення від оподаткування співробітниками Головного управління ДФС у Дніпропетровській області ініційовано порушення кримінального впровадження. Триває збір доказової бази.

Прес-служба Головного управління ДФС у Дніпропетровській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188697.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua