Ефективна організація роботи з відвідувачами забезпечується в Центрі обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

21 ноя, 16:31

Протягом 10 місяців 2014 року в Центрі обслуговування платників платники податків та громадяни отримали більше 277 тисяч послуг, з них: адміністративних послуг – 66,3 тис.; інформативно-консультаційних послуг – 154,0 тис.; отримано вхідної кореспонденції – 80,9 тис.; послугами електронного цифрового підпису скористались– 5 631 відвідувач.

Платникам надано 62 400 усних консультацій.

Платники найбільше потребують консультацій з наступних питань:

В ЦОП платникам безкоштовно надаються бланки податкової звітності та заяв на отримання адміністративних послуг, здійснюється безкоштовне ламінування та ксерокопіювання документів.

З метою активного залучення учасників оцінювання якості надання послуг у Центрі постійно проводиться електронне анкетування за допомогою розташованої біля місця консультанта-модератора електронної книги та письмове анкетування, до якого залучає також консультант-модератор. За січень-жовтень 2014 року заповнено 380 письмових анкет, в яких платниками надано позитивну оцінку роботи ЦОП.

В залі очікування забезпечено трансляцію актуальної інформації на «швидкоплинному рядку» та TV-моніторах.

В окремому кабінеті облаштовано Центр сертифікації ключів. Платники можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі. За 10 місяців 2014р. оформили договори на здачу звітів в електронному вигляді 5 631 платник.

У приміщенні ЦОП 3 комп’ютери підключені до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки звітності. Організовано проведення тренінгів з платниками податків щодо подання звітності в електронному вигляді до Центрального порталу прийому звітності 'МДЗ України' та надається допомога у відправці Договору про визнання електронних документів юридичних/фізичних осіб.

Для створення сприятливих умов щодо ведення господарської діяльності  керівництвом інспекції вживаються всі необхідні заходи по забезпеченню своєчасності та якості надання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188715.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua