Позитивні тенденції щодо збільшення надходжень до бюджету від сплати єдиного податку спостерігаються в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві

21 ноя, 16:36

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві інформує, що за 10 місяців поточного року фактично до бюджету сплачено єдиного податку на підприємницьку діяльність в сумі 125,8 млн. грн., що на 30,1 млн.грн. більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Відмічається позитивна динаміка постійного збільшення надходжень єдиного податку протягом 2014р. Надходження до бюджету від сплати підприємцями єдиного податку у жовтні склали 15,9 млн.грн., а це на 11,7 млн.грн. більше ніж у вересні 2014р.

            Нагадуємо, єдиний податок сплачується до місцевого бюджету. Питома вага надходжень від даного платежу в загальній сумі збору до місцевого податку становить 14, 9%.

            Отримати консультацію з приводу нарахування та сплати єдиного податку платники Солом’янського району можуть, завітавши в Центр обслуговування платників податків за адресою: вул.Смілянська,6 або зателефонувати за номером тел. 245-85-15.

 

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188720.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua