З початку року більше чверті мільйона пасажирів скористались послугами Дніпропетровського аеропорту

25 ноя, 09:57

Єдиний державний кордон у Дніпропетровській області, який перетинають громадяни знаходиться у Дніпропетровському аеропорту. Адже, крім внутрішніх авіарейсів, літаки з Дніпропетровського аеропорту здійснюють перельоти до Москви, Відня, Тель-Авіву, Тбілісі, Баку та до місць масового відпочинку: Туреччини, Єгипту і Арабських Еміратів.
З початку року через митний пост «Дніпропетровськ – аеропорт» пройшло майже 255 тисяч пасажирів міжнародних авіарейсів. Більше 128 тисяч         180 пасажирів прибуло до Дніпропетровська, майже 127 тисяч 430 пасажирів вилетіло за кордон. За цей час митниками митного посту складено шість протоколів, про порушення митних правил при перетині кордонів України. Три за фактом незаконного переміщення через кордон ювелірних виробів, з яких, в одному випадку пасажир рейсом зі Стамбулу намагався ввезти майже вісім кілограмів срібних виробів, оздоблених діамантами та дорогоцінним камінням, в іншому – пасажир з Москви, що не задекларував вісім ексклюзивних ювелірних виробів відомих світових виробників на суму 10 000 євро.
Крім цього, на митному посту «Дніпропетровськ – аеропорт» складено протоколи за фактом спроби переміщення через державний кордон України срібних столових виробів та колекційних монет. Порушників митного законодавства притягнуто до адміністративного покарання. Нагадаємо, що для того, щоб подорож за кордон залишила по собі лише приємні спогади, перед перетином кордону варто ознайомитися з митним законодавством, як України, так і країни перебування.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188804.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua