Майже 505 мільйонів гривень надійшло від платників податків Західнодонбаського регіону

25 ноя, 12:31

Про це повідомила під час чергової зустрічі з журналістами  начальник Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області Ірина Яремчук. За  її словами, забезпечення ритмічних та стабільних надходжень до бюджетів усіх рівнів є на сьогодні першочерговим та найголовнішим  завданням для органів фіскальної служби.

          У результаті вжитих інспекцією організаційних та практичних заходів за десять місяців поточного року в Державний бюджет від підприємств регіону надійшло 121,4 млн. грн. Місцеві бюджети поповнилися на 383,5 млн. грн., що на 28,3 млн. грн. більше показника відповідного періоду  минулого року.

         Суб’єкти господарювання регіону усвідомлюють необхідність своєчасної сплати податків, що є основою формування бюджету держави та завдяки якому здійснюються видатки на різні суспільні потреби, виплату пенсій та допомог, фінансування бюджетної сфери та обороноздатність.

          Висловлюю щиру подяку тим платникам  податків, які в такий непростий для нашої держави час відчувають свою відповідальність та своєчасно розраховуються з бюджетом”, - підкреслила Ірина Яремчук.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188832.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua