Власники торгових патентів у Голосіївському районі перерахували до бюджету понад 6,5 млн грн.

25 ноя, 15:35

Це на півмільйона більше, ніж торік.
Як повідомили у ДПІ Голосіївського району ГУ ДФС у м. Києві, з початку року від сплати коштів за здійснення діяльності, що підпадає під видачу патентів для провадження деяких видів підприємницької діяльності, до місцевого бюджету надійшло коштів на суму більш, ніж 6,5 млн гривень. За їхніми словами, це на півмільйона більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Також податківцями відзначено, що за вказаний період близько 700 суб’єктів господарювання придбали торгові патенти для здійснення окремих видів підприємницької діяльності. На сьогоднішній день підприємцям району видано понад 1200 діючих торгових патентів.
Фахівці Голосіївської інспекції нагадують, що відповідно до ст. 267 Податкового кодексу України підлягає патентуванню торговельна діяльність у пунктах продажу товарів, діяльність з надання платних побутових послуг за переліком, визначеним Кабінетом Міністрів України, торгівля валютними цінностями у пунктах обміну іноземної валюти та діяльність у сфері розваг (крім проведення державних грошових лотерей).

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188841.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua