Податкове озброєння волонтерам

28 ноя, 13:02

Антитерористична операція, що відбувається на Сході України, не залишає байдужими нікого. Багато громадян, державних службовців, представників бізнесу бажають долучитися і пожертвувати кошти на придбання необхідних для нашої армії речей і приладдя, своєю волонтерською допомогою підтримати наших бійців. Благородні ініціативи потребують невідкладної підтримки держави та всілякого сприяння в межах чинного законодавства.
Територіальними органами ГУ ДФС у Дніпропетровській області проведено волонтерську акцію «Напиши листа бійцю». В акції приймали участь учні 8-9 класів, вони малювали яскраво-жовте сонце, чисте безхмарне небо, квіточки біля будинків, жовто-блакитні серця і тризуб, прапор України, додаючи до зображень такі гасла - «Діти України за мир!», «Україна – єдина країна – единая страна», «Україна понад усе», «Хай буде мир», «Кохаю тебе Україно», «Україна в серці кожного» та інше.
Разом з малюнками українським військовослужбовцям передано і рації, дуже необхідні для зв’язку.
Фахівці ГУ ДФС у Дніпропетровській області «озброїли» волонтерів ще й податковими та митними новаціями, які можуть стати у пригоді в нелегкій роботі волонтерів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188973.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua