Податківці Голосіївського району надали понад 60 відповідей на запити про отримання публічної інформації

28 ноя, 20:41

Громадян найчастіше цікавили відомості про третіх осіб, матеріали перевірок, питання подання звітності та сплати податків тощо.

Одним із пріоритетних напрямів діяльності щодо забезпечення зворотного зв’язку із громадськістю для податківців Голосіївського району столиці є своєчасне надання публічної інформації.

Так, на виконання Закону України від 13.01.2011 р. № 2939  «Про доступ до публічної інформації» з початку поточного року ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві розглянуто більш, ніж 60 запитів, що надійшли від платників податків, про надання публічної інформації. Більша частина з них, а саме: 52 – отримані від юридичних осіб, ще 9 запитів – від фізичних осіб.

Переважна більшість запитів надіслана письмово. Основна маса питань, викладених у них, стосувалась актів перевірок, подання звітності та сплати податків, результатів та термінів проведення перевірок, облікових даних підприємств, наявності податкової заборгованості, відомостей про третіх осіб.

Нагадуємо, всю необхідну інформацію щодо запитів на отримання доступу до публічної інформації, розпорядником якої є ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві, можна отримати на субсайті територіального підрозділу ГУ ДФС у м. Києві у рубриці «Публічна інформація».

 

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/188980.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua