Надходження до бюджету для здійснення соціальних виплат - першочергове завдання, яке Солом’янські платники виконали в сумі майже 2,9 млрд. гривень

01 дек, 11:16

«На підтримку бюджету держави платники податків Солом’янського району намагаються своєчасно та в повному обсязі сплачувати свої зобов’язання по податках, зборах, платежах. Наслідком цього і є збільшення надходжень у порівнянні з минулорічними показниками, - зазначила в.о.начальника ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м.Києві Римарська Н.І.
 Повідомляючи про спільні досягнення з платниками податків Надія Іванівна зазначила, що за період січень-жовтень 2014 року до Зведеного бюджету у Солом’янському районі м.Києва надходження складають 2 875,6 млн.гривень, в тому числі за жовтень -292,1 млн.гривень. З них до Державного бюджету сплачено 2 024,8 млн.гривень, за жовтень – 199,7 млн.гривень та Місцевий бюджет поповнився за 10 місяців 2014 року на 850,7 млн.гривень та за жовтень- 92,3 млн.гривень.
 Зберігається позитивна тенденція щодо сплати таких основних бюджетоформуючих податків як податок на додану вартість, сума надходжень за січень-жовтень складає 857,7 млн.гривень, у жовтні сплачено 91,5 млн.гривень; податку на доходи фізичних осіб – 1 163,9 млн.гривень, в тому числі у жовтні -124,4 млн.гривень та
податку на прибуток – 480,7 млн.гривень, відповідно за жовтень – 29,1 млн.гривень.
 «Ми вдячні всім платникам податків за наповнення казни і в свою чергу хочу запевнити всіх, що органи ДФС готові в межах повноважень надавати підтримку та допомогу у веденні бізнесу. Для забезпечення соціальних виплат важливим сьогодні є повноцінне та своєчасне наповнення дохідної частини бюджету»,- відзначила очільник інспекції.

   ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189024.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua