Податковою інспекцією Голосіївського району столиці розглянуто понад 100 звернень громадян

02 дек, 08:21

За 11 місяців поточного року до ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м.Києві більше сотні  письмових звернень, з яких  – 128 заяв та 4 скарги.

За словами податківців, громадяни найактивніше інформують органи ДФС про ухилення від сплати податків несумлінних суб’єктів господарювання – 18 заяв, це 13,63% від загальної кількості звернень; порушують питання щодо сплати податку на доходи фізичних осіб – 26 або 19,7% . Найчастіше з письмовими заявами зверталися фізичні особи-підприємці – 6 звернень.

Також, в органах ДПІ відповідно до графіку здійснюється особистий прийом громадян. Так, упродовж січня-листопада 2014 року посадовими особами було проведено 14 прийомів, на яких громадяни звертались з питаннями щодо організації роботи столичних органів фіскальної служби, адміністрування податків.

Усі звернення, які надійшли до столичних органів ДФС розглянуті, опрацьовані та у відповідні терміни на них надані відповіді згідно з чинним законодавством.

Необхідну інформацію щодо проведення особистого прийому громадян розміщено на інформаційних стендах Голосіївської податкової інспекції або на  суб-сайті територіальних підрозділів ГУ ДФС у м. Києві.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189076.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua