Майже 200 тисяч адміністративних послуг отримали платники Дніпропетровщини

02 дек, 14:30

У роботі тридцяти двох Центрів обслуговування платників, що працюють у Дніпропетровській області, задіяні 316 працівників, які надають кваліфіковані адміністративні послуги. Загалом працівниками ЦОП у Дніпропетровській області з початку року надано 905 тис. послуг, з яких адміністративних - майже 200.
Зокрема, найбільш популярними залишаються послуги видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Так, з початку 2014 року мешканцям Дніпропетровського регіону видано понад 105 тисяч реєстраційних номерів.
Також значну кількість послуг було надано з реєстрації книг обліку розрахункових операції – 15286 та з видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів реєстрації – 12857.
З переліком адміністративних послуг, що надаються територіальними органами ДФС Дніпропетровщини та Інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Дніпропетровській області (http://dp.sfs.gov.ua/) в розділі «Адміністративні послуги» та у Центрах обслуговування платників області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189115.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua