У грудні пенсії отримають всі пенсіонери зони АТО

03 дек, 15:17

У грудні будуть виплачені всі пенсії, нараховані на звільнених територіях Луганської та Донецької областей  - навіть якщо вони поки не підтверджені довідкою про реєстрацію як переселенця.

Цю інформацію підтвердили в Пенсійному фонді України.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 №637 “Про здійснення соціальних виплат особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції” пенсії, що призначені або продовжені особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, до набрання чинності цією постановою, здійснюються за фактичним місцем їх проживання (перебування) у разі видачі їм до 31 грудня 2014 р. довідки, виданої згідно постанови кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №509.

Таким чином, виплата пенсії у грудні здійснюватиметься за місцем фактичного проживання, незалежно від наявності довідки.

Нагадаємо, що терміни для оформлення довідки про взяття на облік в якості тимчасово переміщених осіб продовжено до 31 грудня 2014 року.

Прес-служба ППУ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189168.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua