Працівники фіскальної служби Дніпропетровщини продовжують підтримувати військових, поранених і переселенців із зони АТО

04 дек, 16:44

Антитерористична операція, що відбувається на Сході України, не залишає байдужими нікого. Багато громадян і представників бізнесу надають посильну допомогу бійцям, які захищають нашу країну. 

Не залишаються осторонь і податківці Дніпропетровського регіону. В рамках акцій «Підтримай армію України» та «Протягни руку допомоги» для потреб воїнів АТО працівники ДФС області передали рації, теплі речі, медикаменти, засоби гігієни тощо.

Крім того, свій внесок у загальнонародну справу допомоги військовим зробила і Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської профспілки працівників державних органів доходів і зборів, яка передала Жовтневому районному військовому комісаріату м. Дніпропетровська автомобіль марки УАЗ 3163 «Патріот».

Також обласною Радою профспілки Дніпропетровщини була надана благодійна допомога учасникам зони АТО на суму 3 тис. грн., перераховано обласній клінічній лікарні ім. Мечникова 6 тис. грн. на придбання медикаментів та надана благодійна допомога сім’ям біженців із зони АТО у сумі 4,8 тис. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189202.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua