Податкова звітність з ПДВ з 2015 року

05 дек, 15:59

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві нагадує, що Законом України від 31.07.2014 р. №1621-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України” внесено ряд змін до Розділу V "Податок на додану вартість”, що наберуть чинності з 01 січня 2015 року.
 Так, пунктом 49.4 ст. 49 Податкового кодексу України доповнено абзацом другим, в якому для всіх зареєстрованих платників ПДВ визначено обов’язок подання звітності до контролюючого органу виключно в електронному вигляді, з дотриманням умови щодо реєстрації електронного цифрового підпису підзвітних осіб.
При цьому подання декларацій з ПДВ в паперовому вигляді з 1 січня 2015 року не передбачено.
 Також, з 1 січня 2015 року запроваджується система електронного адміністрування ПДВ, в якій всі платники податку на додану вартість будуть мати власні електронні рахунки в банку, який буде підпорядковуватися Національному банку України. Усі податкові накладні складатимуться виключно в електронному вигляді та реєструватимуться в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН) незалежно від розміру ПДВ.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189258.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua