ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ ДОНЕЦЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ

05 дек, 16:36

 Керівництво  "ДНР " поширює серед пенсіонерів Донецької області спеціальні оголошення, в яких попереджає про те, що не буде платити тим, хто переоформив пенсію на території України.

   З 1 грудня пенсіонерам Донецької області керівництво  "ДНР " почало видавати соціальні виплати, але матеріальну допомогу можуть отримати лише ті громадяни, які не отримували раніше соціальні виплати і не переоформили свою пенсію.

  Глава так званої "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко після рішення влади України припинити діяльність Пенсійного фонду України на території "ДНР", все-таки знайшов десь гроші і видав указ "Про соціальні виплати громадянам, які мають право на отримання пенсій".

  Згідно з його указом, матеріальну допомогу можуть отримати лише ті громадяни, які не отримували раніше соціальні виплати і не переоформили пенсію на території України.

Також зазначається, що пенсіонери, які зареєструвалися на території України і переоформили пенсію в Пенсійному фонді України, зняті з обліку в "Донецькій Народній Республіці", і претендувати на соціальні виплати не можуть.


 

  Прес-служба ППУ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189260.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua