Бажаючим перейти на єдиний податок до уваги

08 дек, 13:22

ГУ ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що 15 грудня 2014 року - останній день подання платником інших податків і зборів заяви про перехід на спрощену систему та подання платником єдиного податку заяви про перехід на іншу групу платника єдиного податку.
У Дніпропетровській області за спрощеною системою оподаткування працюють майже 75 тисяч фізичних осіб - підприємців. Найпопулярнішою серед приватних підприємців Дніпропетровського регіону залишається друга група спрощеної системи оподаткування - це майже 41 тисяча ФОП. На другому місці знаходиться третя група, за якою працює понад 21 тисячі підприємців. Більше 12 тисяч підприємців обрали першу групу. Замикає спрощену систему п’ята група із 89 підприємцями.
Підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, за поточний рік сплатили до бюджету понад  376,6 млн. грн. єдиного податку, що перевищує надходження минулого року на 72,5 млн. грн., або на 23,8 %.
Нагадуємо, що єдиний податок сплачується платниками І та ІІ груп не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця, платниками інших груп спрощеної системи оподаткування – протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189305.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua