До Голосіївської податкової інспекції через Інтернет надійшло понад 300 тисяч податкових декларацій

08 дек, 16:51

За словами фахівців районної ДПІ, засобами телекомунікаційного зв’язку під час подання податкової звітності користується значна частина суб’єктів підприємницької діяльності, зареєстрованих у Голосіївському районі.

Так, з початку року до ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві подано більше, ніж 300 тисяч податкових декларацій у електронному вигляді. Переважна більшість з них надходить від юридичних осіб (приблизно 90%).

Платники дедалі активніше надають перевагу звітуванню через мережу Інтернет, адже як відомо,  подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку значно спрощує цю процедуру. Перш за все, для платників податків.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві в черговий раз акцентує увагу платників на тому, що подання звітності у електронному вигляді значно економить Ваш час, дозволяючи уникнути черги при поданні звітності, гарантує оперативне відстеження змін до форм звітності, забезпечує арифметичний контроль за показниками декларації.

Шановні платники, нагадуємо, що для подання податкової звітності в електронному вигляді можна отримати безкоштовні посилені сертифікати відкритих ключів в Акредитованому центрі сертифікації ключів, який знаходиться у Центрі обслуговування платників Голосіївського р-ну столиці за адресою: вул.Жилянська,23, каб.104.

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189324.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua