Особливості оподаткування податком на прибуток підприємств

09 дек, 10:14

Днями за участю фахівця управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області спільно з Філією у Дніпропетровській області офіційного видання ДФС України – журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України» проведено семінар для платників  м. Дніпродзержинська на тему: «Останні зміни та особливості в податковому законодавстві».
На семінарі детально розглянуті питання про особливості складання Податкової декларації з податку на прибуток підприємства, щодо практичного застосування норм податкового законодавства при відображенні у звітності з податку на прибуток авансових внесків при виплаті дивідендів, про підтвердження витрат на відрядження, про порядок подання до контролюючих органів та строки сплати податкових зобов’язань з податку на прибуток, а також про переваги подання звітності в електронному вигляді тощо.
До відома присутніх доведено ключові напрями урядових ініціатив, які на шляху перетворення Концепції реформування податкової системи України внесуть суттєві зміни до діючого законодавства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189340.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua