Особисті зустрічі з платниками - запорука плідної співпраці

09 дек, 11:11

З початку року керівництвом ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві було проведено 44 прийоми із представниками юридичних осіб. 
Під час таких зустрічей керівництва ДПІ з громадянами, що були представниками юридичних осіб, здебільшого обговорювались питання, які стосувались організації та сплати податків, зокрема, податку на додану вартість; податку на прибуток підприємства; плати за землю, контрольно-перевірочної роботи (стосовно штрафних санкцій та проведення перевірки); податкової звітності; реєстрації та обліку платників податків, а також реструктуризації податкового боргу.
Підбиваючи підсумки результатів спілкування з громадянами на особистому прийомі, слід зазначити, що по 8 зверненнях було надано кваліфіковані роз’яснення, а ще 36 звернень вирішено позитивно. Повторні звернення у звітному періоді не надходили.
Нагадаємо, що графіки особистих прийомів громадян посадовими особами ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві оприлюднено на суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві за адресою: http://kyiv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/73919.html
За даним посиланням розміщено також телефони, за якими можна здійснити попередній запис на особистий прийом.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189358.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua