«Всеукраїнський тиждень права» у ДПІ Голосіївського району

09 дек, 19:22

Фахівці Голосіївської податкової інспекції долучилися до проведення щорічного Всеукраїнського тижня права, започаткованого відповідно до Указу Президента від 8 грудня 2008 року № 1149 “Про Всеукраїнський тиждень права”.

У рамках проведення «Тижня права», який святкується щороку 10 грудня у День прав людини, у Центрі обслуговування платників податків району відвідувачам роздано буклети «Права та обов’язки платників податків».

Утверджуючи повагу до прав платників, дотримуючись принципу, що кожен зобов’язаний сприяти удосконаленню механізмів захисту прав людини, заступник начальника ДПІ Голосіївського району ГУ ДФС у м. Києві Тетяна Кірієнко під час сеансу телефонного зв’язку „гаряча лінія” відповіла платникам на низку питань, що стосувалися забезпечення та реалізації їхніх прав в органах фіскальної служби. Переважна їх більшість стосувалася доступу до публічної інформації, розгляду звернень, особливостей роботи інтерактивного сервісу «Пульс» тощо.

Довідка: 10 грудня в Україні й в усьому світі відзначається Міжнародний день прав людини. Цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини - перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод усіх людей. У ньому вперше в історії людства права людини трактувались як такі, якими кожна людина наділена завдяки факту свого існування і які є невід’ємною складовою людського життя. У Декларації найвищою цінністю було проголошено людське життя, його безпеку, гідність та громадянські, політичні, соціальні, культурні права людини, які кожна держава зобов’язана захищати силою Закону.

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189388.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua