Про Всеукраїнський тиждень права

11 дек, 11:57

ГУ ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що з 8 по 13 грудня 2014 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права, метою якого є навчити населення відстоювати,  захищати та користуватись своїми правами.
          Цей тиждень права є масштабним правовим заходом, який проводиться в Україні та узагальнює собою цілу низку соціально-значимих заходів, які безпосередньо, спрямовані на підвищення рівня правової культури населення, сприяння подоланню правового нігілізму в суспільстві, усуненню підстав для корумпованості правових інституцій та на утвердження в  країні  правової держави.
Метою проведення заходу є вдосконалення та розповсюдження різних освітніх програм у сфері захисту прав людини, розробка пропозицій, спрямованих на реалізацію державної правової політики.
Для отримання роз’яснень з реалізації прав платників необхідно завітати до Центру обслуговування платників.
Щорічно 10 грудня в світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року Загальної декларації з прав людини. Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189466.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua