На Дніпропетровщині на користь держави вирішено майже 3,5 тис. судових справ

12 дек, 10:45

Впродовж січня – листопада поточного року суди визнали правомірними дії юристів фіскальної служби Дніпропетровської області по 3489 справах. Сума коштів, які вдалося захистити правовикам фіскальної служби області для казни, складає 1 млрд. 270 млн. грн.
Правота платників у судах Дніпропетровського регіону підтвердилася по 1999 справах. Це 36,4% від загальної кількості рішень.
До речі, у поточному році судами розглянуто 932 справи за позовами органів ДФС області до суб’єктів господарювання про стягнення сум податкового боргу на суму 157,7 млн. грн. Позицію дніпропетровських фахівців державної фіскальної служби суди підтримали по 904 справах на суму 126,2 млн. грн., що складає 97% від кількості та 80% від суми розглянутих позовів.
За словами начальника управління правової роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олега Басана, юристи відомства і надалі максимально відстоюватимуть інтереси держави, професійно підходячи до кожної справи, що направляється до суду. Але головна задача полягає у тому, щоб врегулювати усі суперечливі питання, які виникають з платниками, не доводячи їх до суду.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189502.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua