Щодо порядку подання податкової звітності в електронному вигляді

12 дек, 11:41

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує суб’єктам господарювання, що при поданні звітності в електронному вигляді немає обмежень щодо кількості надсилань звітних документів протягом одного дня. Тобто, якщо платник не отримав першу квитанцію, то він може надсилати звітність вдруге того ж дня.
Також, платник має право повторно відправляти податкові декларації, розрахунки у разі виявлення та виправлення помилок до настання граничного терміну подання відповідної звітності, вказавши при цьому тип документа «Звітний новий».
Слід зазначити, що якщо платник надіслав до контролюючого органу декілька примірників одного звітного документа (у разі виправлення показників, неотримання першої квитанції тощо), то оригіналом вважатиметься електронний документ, який був  одержаний останнім, за умови, що його було внесено до бази даних, про що платнику було надіслано другу квитанцію.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві також повідомляє, що на веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщені сервіси «Електронна звітність» та «Електронний кабінет платника податків», які створені для надання допомоги при формуванні, перевірок та передачі податкової звітності, надають змогу дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків, а також одержати іншу корисну інформацію.
Для звітування в електронній формі платнику необхідно мати електронний цифровий підпис. Для отримання безкоштовного електронного ключа цифрового підпису потрібно звернутися до Центру обслуговування платників Солом’янської податкової інспекції за адресою: вул. Смілянська, 6, каб. 14.
ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189513.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua