Надання послуг Центром обслуговування платників

12 дек, 11:43

Протягом 11 місяців 2014 року в Центрі обслуговування платників надано близько 330 тис. послуг, з них: адміністративних послуг – 69,3 тис.; інформативно-консультаційних послуг – 160,8; вхідної кореспонденції – 88,9 тис.; послуг електронного цифрового підпису – 6,0 тис.
Зокрема, платникам податків надано 69,2 тис. усних консультацій, з наступних напрямків:
• податкового законодавства – 43,7;
• організації та провадження підприємницької діяльності – 1,7;
• ЄСВ – 9,3;
• програмне забезпечення електронної звітності – 14,5.
З метою активного залучення учасників оцінювання якості надання послуг у Центрі постійно проводиться електронне анкетування за допомогою розташованої біля місця консультанта-модератора електронної книги та письмове анкетування. За січень-листопад 2014 року заповнено 443 анкети, в яких платниками надано позитивну оцінку роботи ЦОП.
В залі очікування забезпечено трансляцію актуальної інформації на «швидкоплинному рядку» та TV-моніторах.
В окремому кабінеті облаштовано Центр сертифікації ключів. Платники можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі. За 11 місяців 2014р. оформили договори на здачу звітів в електронному вигляді 6 002 платники.
У приміщенні ЦОП 3 комп’ютери підключені до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки звітності. Організовано проведення тренінгів з платниками податків щодо подання звітності в електронному вигляді до Центрального порталу прийому звітності 'МДЗ України' та надається допомога у відправці Договору про визнання електронних документів для юридичних та фізичних осіб.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189514.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua