Ігор Білоус: Бюджет-2015 формуватиметься на новій податковій базі

12 дек, 14:16

«Ми активно працюємо з новим складом Кабінету Міністрів України та Міністерством фінансів над формуванням Державного бюджету на 2015 рік. Він базуватиметься на нових законах та реформах, які пропонуватимемо Уряду. Плануємо, що вже наступного тижня пакет відповідних законопроектів буде подано у Верховну Раду України», – заявив Голова ДФС України Ігор Білоус сьогодні, 5 грудня, під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України.
Голова служби висловив сподівання, що парламент також ухвалить і  закон про податковий компроміс, на який дуже очікує бізнес. Це дозволить ще до кінця поточного року залучити в бюджет значну суму коштів.
Водночас, підкреслив голова відомства, фіскальна служба на сьогодні не лише активно працює над впровадженням урядових законодавчих змін, які фактично й розпочнуть реформи в економіці нашої держави, але й розробкою реформ, необхідних безпосередньо для фіскальної служби.
«Ми окреслили для себе чотири вектори. Перший – активна співучасть у законотворчій роботі, другий – розвиток інформаційних технологій, тобто збільшення кількості електронних сервісів з покращенням обслуговування платників. Третій вектор – реструктуризація фіскальної служби, яка в перспективі призведе до значної оптимізації кадрового потенціалу та збільшення ефективності роботи служби в цілому. І четвертий, який ми опрацьовуємо разом із суддями, - юридичний. Він передбачатиме зміну процедури адміністративного оскарження, податкові суди тощо», – зазначив Ігор Білоус.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189536.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua