Черговий обман від ДФС

15 дек, 14:40

11 грудня Державна фіскальна служба України заявила, що заходи щодо припинення руху коштів на банківських рахунках ДП «Укрспирт» не здійснювалися. Також не накладався арешт на кошти на банківських рахунках підприємствах.
Проте вже сьогодні вранці у приймальню ДП «Укрспирт» надійшла телефонограма від Київського окружного адміністративного суду,  у якому йдеться про намір Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області арештувати активи та рахунки ДП «Укрспирт».
Таким чином, Державна фіскальна служба своїм попереднім повідомленням ввела в оману громадськість, а її реальні дії суперечать голослівним заявам.
Подібна практика викривлення фактів на «кісєльовський манір», особливо коли вони стосуються ДП «Укрспирт», не нова для фіскальної служби. Протягом цього року вони вже неодноразово говорили у ЗМІ про вигадані штрафи на сотні мільйонів гривень, яких ніхто крім їх уяви так і не побачив, проводили безпідставні обшуки та з метою дискредитації генерального директора ДП «Укрспирт» висловили безпідставні підозри проти нього.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189597.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua