Оперативниками Дніпропетровської митниці ДФС викрито адміністративних правопорушень на суму майже 5 млн. грн.

16 дек, 13:33

З початку 2014 року працівниками оперативного управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Дніпропетровської митниці ДФС виявили та зафіксували 62 порушення митних правил громадянами та суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності митного законодавства України на суму 4 мільйони 915 тисяч гривень.
За січень - листопад поточного року оперативниками митниці скеровано до судових органів 64 справи про порушення митних правил. Судові органи з урахуванням минулих років розглянули 74 справи, винесено постанови про конфіскацію предметів правопорушень на суму понад 2,6 млн. грн.
Серед предметів порушення митного законодавства тютюнові вироби, товари народного вжитку, рибальські снасті, відеокамери, сантехніка, запасні частини до газонокосарок, рукава вулканізовані гумою, газоелектроплити, витяжки кухонні, солонки та кришки пластикові тощо.
За одинадцять місяців 2014 року співробітниками оперативного управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Дніпропетровської митниці ДФС направлено до Держсховища ювелірні вироби на суму 251,7 тис. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189645.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua