Заява нового керівництва ПАТ «ДПЗКУ»

17 дек, 09:09

15 грудня 2014 року рішенням Уряду та Міністерства АПКУкраїни відбулася зміна головного керівництва ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України».
Нова команда технократів – спеціалісти з багаторічним досвідом роботи у зерновій галузі та глибокими знаннями міжнародних аграрних ринків.
Зміна складу правління компанії була ініційована керівництвом країни та галузі на підставі раніше проведених перевірок Головним контрольно-ревізійним управлінням та Державною податковоюслужбою, які виявили порушення у фінансовій та комерційній діяльності ДПЗКУ. За окремими фактами відкрито кримінальні справи та проводяться розслідування правоохоронними органами.
Головні цілі сьогодні - стабілізація роботи держкорпорації та ділових відносиніз найважливішим стратегічним партнером – Китайською Народною Республікою.
Першим кроком нового керівництва буде проведення міжнародного аудиту компанії, ключові результати якого обов’язково стануть публічними.
Головним робочим завданням євиконання у повному обсязі укладених договорів з КНР, які на сьогодні мають певні відхилення від графіку поставок. Але, значна увага буде приділятися реалізації другої частини контрактуміж ДПЗКУ та ССЕС, для модернізації елеваторної галузі й сільськогосподарського імпорту добрив і хімії, яка раніше не була задіяна.
ДПЗКУ обов’язково має стати лідером експортного ринку та приносити високий стабільний дохід до державної казни, а своїми професійними діями промотувати Україну як надійного національного оператора на зернових ринках України та світу.

В.о Голови правління  ПАТ «ДПЗКУ»
Валерій Томіленко


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189668.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua