Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс дієвий сервіс для самостійного пошуку інформації

19 дек, 12:11

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві вкотре нагадує платникам, що у рамках Електронного Уряду з урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій у сфері побудови веб-ресурсу створено Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі за текстом - ЗІР), інформаційне наповнення якого здійснюється на підставі функціональних повноважень Державної фіскальної служби (далі за текстом - ДФС), з урахуванням результатів всебічного аналізу інформації про потреби клієнтів, які звертаються до Контакт-центру та з метою мінімалізації витрат часу представників бізнесу на спілкування з державою.
 У розділах «ЗІР»: «Запитання – відповіді з Бази знань», «Нормативні та інформаційні документи» та «Письмові консультації» інформація систематизована по тематиках: оподаткування, митна справа, єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, електронний цифровий підпис.
Функціонал ресурсу забезпечує можливість пошуку інформації по певному податку, напрямку діяльності, в т.ч. з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, розміщених в Базі знань, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані з використання Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів, а в перспективі запровадження інтерактивних посилань на взаємопов’язані документи.
    Інформаційно-довідковий департамент ДФС продовжує роботу щодо розширення можливостей та підтримки ресурсу в актуальному стані.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189804.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua