Розгляд звернень громадян

19 дек, 19:33

Як повідомив заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський з початку року надійшло 37 письмових звернень громадян, що на 38 звернень менше, ніж за відповідний період 2013 року (75), з них: 33 заяв, 4 скарги.
За результатами розгляду звернень надано відповідь на 36 звернень, у тому числі 11 звернень вирішено позитивно, 8 звернень визнані анонімними, на 14 звернень надано роз’яснення, а 3 звернення надіслано за належністю до інших органів для розгляду в межах компетенції. Знаходиться на виконанні 1 звернення.
Питання, порушені громадянами, стосувалися: проведення контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків та зборів, незаконної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, порядку оподаткування доходів фізичних осіб, нарахування штрафних санкцій та плати за землю.
Випадків несвоєчасного розгляду звернень громадян не було.
Проведено 2 особисті прийоми заступниками керівника Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області, на яких заявникам було роз’яснено порядок застосування штрафних санкцій згідно Податкового кодексу України та Закону України від 08.07.10 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

Інформаційно – комунікаційний відділ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189824.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua