Протягом 11 місяців поточного року ДФС виявила понад 92 тис. нелегальних найманців

19 дек, 19:34

Протягом січня-листопада 2014 року фахівцями Державної фіскальної служби України виявлено понад 92 тис. найманих осіб, праця яких використовувалася роботодавцями без укладання трудових угод. За результатами перевірки порушники сплатили до бюджету близько 19 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та близько 36 млн. грн. єдиного внеску.
Крім того, до державної реєстрації залучено понад 29 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації. До бюджету додатково надійшло майже 12 млн. грн. податків.
За даними ДФС, з початку 2014 року під час перевірок порушення податкового законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів фізичним особам зафіксовано в 59 відс. від перевірених. За виявленими фактами порушень до бюджету донараховано майже 408 млн. грн. податку на доходи фізосіб та штрафних санкцій.
Крім того, за результатами спільних заходів ДФС та органів місцевої влади понад 48 тис. підприємців, які виплачували зарплату своїм робітникам менше мінімальної, підвищили рівень оплати праці. Внаслідок цього бюджет додатково отримав понад 87 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб.
Загалом, з початку 2014 року до бюджету надійшло майже 64 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Інформаційно – комунікаційний відділ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189825.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua