Миколайчик-податківець подарував мішечок щастя вихованцям столичного інтернату

22 дек, 17:41

День Святого Миколая є одним з найочікуваніших та найулюбленіших свят і малечі, і дорослих. Цього дня прийнято дарувати тепло та турботу усім дітям, а надто тим, хто потребує особливої уваги.

 Працівники ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС м. Києва на чолі з в.о. начальника Олегом Ігоровичем Добровольським перебрали на себе повноваження Святого Миколая та привітали вихованців спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7, вручивши їм різноманітні гостинці.
Заклад, відкритий ще у 1963 році, сьогодні є унікальним, адже у ньому вперше в Україні організовано навчання дітей із раннім дитячим аутизмом. Нині тут навчаються і проживають більше, ніж 200 діток з тяжкими вадами мови, які потребують особливої уваги та турботи.

Вихованці школи напрочуд талановиті та творчі діти, і з нагоди свята влаштували для гостей концерт, на якому виконували пісні та зачитували вірші. На завершення урочистостей усі школярі отримали від податківців «миколайчики».
У День Святого Миколая кожен з нас є своєрідним помічником Миколая. Давайте ділитися своєю любов’ю, добром і щедрістю з дітьми і допомагати їм відчути радість свята.
ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189859.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua