НАК «НАДРА УКРАЇНИ» ЗДІЙСНИЛА ПОПЕРЕДНЮ ОПЛАТУ ПОДАТКУ НА ПРИБУТОК У РОЗМІРІ 1 МЛН. ГРН.

24 дек, 12:39

 

 

Національна акціонерна компанія «Надра України» здійснила попередню оплату податку на прибуток у розмірі 1 млн. грн. за поточний рік. Це вдалось зробити за рахунок  збільшення в 2014 році прибутковості компанії. За підрахунками Національної акціонерної компанії «Надра України» в цілому до Державного бюджету буде перераховано 3 млн. грн.

 

Також «Надра України» протягом останніх півроку скерувала 5 млн. грн. на погашення заборгованості заробітної плати працівників дочірніх підприємств, які в першому півріччі, через поступове зменшення в попередні роки обсяги робіт, залишались без прибутків та оплати праці.

 

          Пріоритетним завданням нової команди Національної акціонерної компанії «Надра України» стало повернення державних часток у розробці нафтогазових родовищ, незаконно переданих окремим компаніям. Перемоги у судових процесах на користь державного підприємства — розірвання угоди з «Голден Деррік» на Сахалінському родовищі та інші – дадуть  можливість найближчим часом повністю погасити всі заборгованості дочірніх підприємств, впровадити нові технології, що забезпечать проведення повномасштабних робіт.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189911.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua