У Новий рік із новими можливостями: тепер клієнти банку «Надра» можуть оформляти депозити онлайн у рамках послуги Інтернет-банкінгу

25 дек, 13:53

Банк «Надра» продовжує модернізувати роботу системи Інтернет-банкінгу, розширюючи функціональні можливості цього сервісу. Тепер клієнти фінустанови можуть без відвідування відділень оформляти депозити онлайн за вигідними процентними ставками.
«Упродовж року ми постійно розширювали перелік функцій Інтернет-банкінгу, додаючи туди нові сервіси, що дають змогу клієнтам економити один із найцінніших людських ресурсів – час. І це вже оцінили десятки тисяч користувачів онлайн-послуг нашого банку, – говорить Володимир Шведченко, менеджер проекту банку «Надра». – До Нового року ми вирішили порадувати українців новою пропозицією, максимально спростивши для них процес оформлення вкладів. Процедура розміщення депозитів онлайн займає всього кілька хвилин, і тепер для цього зовсім немає необхідності відвідувати відділення банку».
Так, клієнти фінустанови можуть онлайн оформити депозит строком від трьох місяців із підвищеними процентними ставками: до 24% річних у національній валюті, 12% – у доларах США та 11% – у євро. Для цього необхідно лише зареєструватися у системі Інтернет-банкінгу в будь-якому банкоматі банку «Надра». Після успішної активації облікового запису клієнту необхідно зайти у розділ «Пакет послуг» і клікнути на посилання «Додати послугу». Далі потрібно вибрати рахунок, на якому є вільні кошти для розміщення на депозитному вкладі, а також тип депозиту, строк, схему виплати процентів, необхідність пролонгації та вказати свій опис (наприклад, «відпустка», «на купівлю автомобіля», «на ремонт» і т. д.). Останній крок – підтвердження умов розміщеного депозиту. Для цього вкладник повинен перевірити умови, натиснути «Підтвердити» і вказати одноразовий пароль, що надійде в SMS-повідомленні.

Відзначимо, що депозити, розміщені в режимі онлайн, захищені Фондом гарантування вкладів, офіційним учасником якого є банк «Надра», на тих самих умовах, що й вклади, оформлені у відділеннях фінустанови.
Крім розміщення депозитів, користувачі Інтернет-банкінгу банку «Надра» можуть також за допомогою онлайн-сервісів поповнювати банківські картки, відправляти грошові перекази, оплачувати рахунки за товари, мобільний зв'язок, комунальні послуги, навчання тощо.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189924.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua