ДПІ у Солом’янському районі Головного Управління ДФС у м. Києві інформує

26 дек, 19:44

Краплину радості малечі від імені Миколая подарували Солом’янські податківці
 День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом. Здавна, Микола Чудотворець вважався захисником всіх дітей. Всі знають, що в цей день відбуваються всілякі дива.
 З вірою малеча чекає свята, що Святий принесе усім слухняним дітям подарунки, а неслухняні отримують різочку.
 Кожна дитина - це наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє і тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів і здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання та захистити їх права.
 З метою подарувати краплинку радості дітлахам одного з дитячих садочків, де є дітки з вадами в розвитку, навідалась керівник податкової інспекції Солом’янського району Надія Іванівна Римарська. Дошкільний заклад № 17 має спеціальні групи для дітей  з вадами мовлення та розумовою відсталістю. Переступивши поріг цього маленького храму всі гості відчули атмосферу добра та затишку. Найменші вихованці святкували цей казковий день разом з гостями. В свою чергу Надія Іванівна зі словами: « Ми прийшли до Вас за дорученням Святого Миколая», - подарувала малюкам подаруночки, від чого діти були в захваті, дякували дорослим своїми неповторними усмішками і вогником в очах, адже хоч їх світ і інший, проте і в їхньому світі живе доброта і надія.
 На кінець зустрічі Надія Іванівна побажала всьому колективу дитячого садочка здоров’я щастя, наснаги та терпіння, добра та злагоди.


 ДПІ у Солом’янському районі Головного Управління ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/189941.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua