Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим від ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві

31 дек, 08:56

Шановні колеги, ветерани-податківці, мешканці Голосієво від імені усього колективу ДПІ у Голосіївському районі у м. Києві щиро вітаю Вас з прийдешніми святами!

Висловлюю вдячність за розуміння і підтримку усім фахівцям структурних підрозділів інспекції і нашим діловим  партнерам - представникам бізнесу. Завдяки Вам у щоденній напруженій роботі ми досягли нових професійних висот та сподіваємося на подальше зростання задля зміцнення економічного потенціалу нашої держави.

Рік, що завершується, посилив нашу віру у завтрашній день, збагатив силами здолати труднощі, додав досвіду та життєвої мудрості.

Нехай наступний рік принесе вам і вашим рідним велике щастя, міцне здоров’я, благополуччя, здійснення всіх мрій та сподівань. Хай Різдво зігріває і несе у ваші домівки мир, надію, злагоду, затишок та порозуміння. Щиро бажаю, щоб удача стала вашим постійним супутником, а успіх – результатом усіх ваших починань.

Від усього серця вітаю також ветеранів податкової служби. Бажаю Вам і вашим близьким міцного здоров’я, миру і любові! Нехай 2015 рік буде для вас щедрим на цікаві справи, нові звершення та перспективи.

Веселих свят!

З повагою, виконуючий обов’язки начальника ДПІ у Голосіївському районі м.Києва Олег Добровольський. 

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190067.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua