Кампанію «Декларування-2015» розпочато

14 янв, 11:48

Відповідно до норм Податкового кодексу України з 1 січня 2015 року в Україні стартувала щорічна кампанія декларування доходів громадян. З року в рік цей процес стає все більш звичним для населення.
 Громадяни, які отримували окремі доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті протягом 2014 року податок не утримувався та отримували доходи від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів, а також отримували іноземні доходи, зобов’язані подати річну декларацію про майновий стан і доходи за 2014 рік.
 ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що декларації про майновий стан та доходи громадяни можуть подавати до 1 травня поточного року до податкової інспекції за місцем реєстрації або в електронному вигляді.
 Є також категорії громадян, які мають право подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки (при оплаті за навчання дітей у вищих навчальних закладах тощо). У 2015 році платники податку на доходи фізичних осіб, які бажають отримати податкову знижку за наслідками 2014 року, податкову декларацію можуть подати впродовж всього року.
 Запрошуємо мешканців Солом’янського району столиці, які зобов’язані або мають право подати декларацію про майновий стан і доходи, завітати за адресою: м. Київ, вул.Смілянська, 6, Центр обслуговування платників, або ж телефонувати за номером 245-85-15 для отримання додаткової консультації.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190331.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua