«Пульс» - на захисті інтересів кожного платника податків

16 янв, 15:24

Нагадуємо, що для створення сприятливих умов здійснення підприємницької діяльності функціонує антикорупційний сервіс за допомогою якого, громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку.
Так, за січень-грудень 2014 року на антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби України «Пульс» надійшло 221 інформаційних запитів від мешканців та суб’єктів господарювання, що перебувають на обліку в ДПІ у Шевченківському районі. 
Найчастіше громадяни піднімали питання подання звітності та реєстрації податкових накладних – 94 звернення. Питань з організації роботи органів ДФС у даному періоді надійшло 92, щодо роботи Центрів обслуговування платників – 7.  
Також за 12 місяців 2014 року надійшло 17 дзвінків з приводу реєстрації платником ПДВ. Десять заявників цікавились питаннями перевірки суб’єктів господарювання.
Слід відмітити, що з приводу корупційних дій за січень-грудень 2014 року на сервіс «Пульс» від платників Шевченківського району звернення не надходили.  
Всі звернення  опрацьовані на 100 %, а заявники повідомлені про результати розгляду та задоволені результатами.
ДПІ у Шевченківському районі приділяється особлива увага проблемним питанням, які виникають у платників податків, а кожне таке звернення знаходиться на особистому контролі керівника ДПІ. Слід зазначити, що звернення розглядаються оперативно, процеси надання адміністративних послуг  вдосконалюються, а з метою унеможливлення порушення діючого законодавства з працівниками постійно проводяться професійно-економічні навчання та наради. 
Нагадуємо, що за номером «Пульсу» (044) 284-00-07 громадяни мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митної служб, можливі корупційні дії з їхнього боку, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків, або ж під час митного оформлення.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190435.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua