Проведення особистих прийомів громадян посадовими особами ДПІ у Шевченківському районі

16 янв, 15:26

Для оперативного реагування на звернення платників податків та мешканців району, посадовими особами ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві згідно затвердженого графіку проводиться особистий прийом громадян.
Зокрема, протягом 2014 року посадовими особами ДПІ проведено 47 прийомів із представниками юридичних осіб. 
Під час таких зустрічей керівництва ДПІ з громадянами, що були представниками юридичних осіб, здебільшого обговорювались питання, які стосувались єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб, податку на додану вартість,  податку на прибуток підприємства, плати за землю, реєстрації та обліку платників податків, податкової звітності, стосовно проведення перевірок, щодо виконання судових рішень та реструктуризації податкового боргу.
Підбиваючи підсумки результатів спілкування з громадянами на особистому прийомі, слід зазначити, що по 8 зверненнях було надано кваліфіковані роз’яснення, а ще 39 звернень вирішено позитивно. Повторні звернення у звітному періоді не надходили.
Нагадаємо, що графіки особистих прийомів громадян посадовими особами ДПІ у Шевченківському районі розміщено на суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві за адресою: http://kyiv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/73919.html.
За даним посиланням розміщено також телефони, за якими можна здійснити попередній запис на особистий прийом.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190438.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua