Голосіївські податківці провели семінар для орендарів землі

19 янв, 11:33

Обговорювали нововведення у податковому законодавстві.
Фахівці ДПІ у Голосіївському районі за участі представників департаменту земельних ресурсів КМДА та керівництва райдержадміністрації провели семінар, присвячений питанню своєчасності й повноти сплати податку на землю суб’єктами господарювання.
Особливу увагу фіскали приділи обговоренню змін у податковому законодавстві у сфері земельних відносин, передбачених Законом України від 28.12.2014 року №71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи».
Зокрема, розглянули нововведення щодо ставки податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено. Так, відповідно до змін ставка податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, встановлюється у розмірі не більше 3 відсотків від їх нормативної грошової оцінки
Окрім того, податківці наголосили на тому, розмір орендної плати встановлюється у договорі оренди, але річна сума платежу: не може бути меншою 3 відсотків нормативної грошової оцінки і не може перевищувати 12 відсотків нормативної грошової оцінки.
ДПІ у Голосіївському районі
ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190500.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua